GETLANG: Unable to load lang 'ca' from kms_web_lang _GROUP_HISTORIA - Aceros Bergara | Centro de Servicios del Acero Inoxidable
  • EL GRUP
  • HISTÒRIA
  • INF. ECONÒMICA
  • EMPRESES AL MÓN
  • POLÍTICA DE QUALITAT
 

Hist貌ria


Irestal Group es va fundar el 1945 i va ser l'empresa pionera a introduir l'acer inoxidable a Espanya. Durant molts anys el grup va desenvolupar el seu negoci en diferents 脿rees que inclo茂en alumini, acers i acers d'enginyeria utilitzats per a la producci贸 d'eines, per貌 a partir de 1984 es va prendre la decisi贸 d'especialitzar-se nom茅s en acer inoxidable.

L'expansi贸 d' Irestal Group t茅 com a punt de partida l'empresa creada a Barcelona i va anar creixent, primer amb una expansi贸 al mercat espanyol i ja a partir dels anys 90 en el mercat internacional, creant noves empreses o via adquisicions.

Historia_Sr.boixareu_panoramica


A partir del 2005 s'inicia l'obertura cap als pa茂sos de l'Est i Estats Units.


meridiana2291Des del moment de la seva creaci贸 es va proposar ser un referent com a Centre de Serveis, per oferir als seus clients una 脿mplia gamma de productes, el millor servei, un estoc permanent i oferir serveis de tall a mida, transformaci贸 i acabats superficials.


La filosofia d'Irestal Group sempre ha estat oferir als seus clients el producte necessari, en el moment prec铆s i amb un preu competitiu a trav茅s d'un enfocament innovador per donar聽el millor servei als nostres clients.


El nostre prop貌sit 茅s satisfer els nostres clients amb productes de qualitat i un servei r脿pid i efectiu. Per aix貌 disposem d'un equip competitiu i d'una organitzaci贸 eficient, flexible i din脿mica; que ens ha perm猫s l'especialitzaci贸 t猫cnica, i l'atenci贸 personal per arribar a ser un dels Centres de Serveis m茅s rellevants d'Europa.Madrid furgo294

Actualment servim a m茅s de 14.000 clients de la ind煤stria qu铆mica, farmac猫utica, aliment脿ria, automobil铆stica, inform脿tica i de la construcci贸 entre d'altres.

La confian莽a i suport dels nostres clients ha estat la millor garantia en l'expansi贸 dels nostres productes i serveis al m贸n. Gr脿cies a tots aquests factors disposem de centres de venda, distribuci贸 i una xarxa comercial repartida a nivel internacional que ens permet una avan莽ada tecnologia de transformaci贸, tall i acabat de l'acer inoxidable.
Cronologia


Fundaci贸 el 1945 al carrer Calvet de Barcelona.

1966 路 Comen莽a el creixement聽amb el primer centre a Madrid.
Entre 1970 i 1980 路 Expansi贸 a Espanya mentre l'empresa va creixent i canviant les seves oficines.

1977 路 Es crea el primer Centre de Serveis a Espanya a Sant Just Desvern (Barcelona).

1978 路 Introducci贸 del sistema inform脿tic 38 de IBM a l'empresa. El segon a l'estat espanyol.

1984 路 S'especialitza nom茅s en acer inoxidable.

1988 路 Joaquim Boixareu i Gim贸 entra al consell d'administraci贸 d'Acerinox.

1989 路 Adquisici贸 de Inoxidables de R谩bade per a la fabricaci贸 de tub soldat a Lugo (Gal铆cia).Expansi贸 Internacional

1990 路 S'inicia l'expansi贸 internacional creant un centre a Porto.

1996 锘柯 Lisboa (Portugal) i Moscou (R煤ssia).

1997 路 Marseille (Fran莽a).

1999 路 Lyon (Fran莽a).

2001 路 Nantes (Fran莽a).

2004 路 Lens i Strasbourg (Fran莽a).

2005 路 Inauguraci贸 de la nova f脿brica de tub soldat d'Inoxidables de R谩bade a Outeiro de Rei (Gal铆cia).

2005 路 Katowice (Pol貌nia). Compra de Mikra Metal amb delegacions a Ostrava (Rep煤blica Txeca) i Sliac (Rep煤blica Eslovaca).

2006 路 Kharkov (Ucra茂na), Praga (Rep煤blica Txeca).

2007 路 Warsaw (Pol貌nia), Kiev (Ucra茂na). Adquisici贸 de Stainless Steel Services a Birmingham (Gran Bretanya).

2008 路 Adquisici贸 de Franklin Stainless Corporation a New York (USA).

2009 路 Jointventure amb la companyia Xina Tsinghan Group formant ISSP, la segona f脿brica de tub soldat del grup, a Xangai (Xina).

2010 路 Acord de distribuci贸 d'acer inoxidable a Romania a trav茅s de la companyia Catalonia Inox.

2013 路 Nova f脿brica de tub soldat a Moscou: Irestal Trubi.

2014 路 Nou pla estrat猫gic d'expansi贸 del grup, amb l'objectiu de doblar facturaci贸 al 2017.A l'actualitat Irestal Group est脿 present a 8 pa茂sos, amb 27 Centres de Distribuci贸.