GETLANG: Unable to load lang 'ca' from kms_web_lang _GROUP_ELGRUP - Aceros Bergara | Centro de Servicios del Acero Inoxidable
  • EL GRUP
  • HISTÒRIA
  • INF. ECONÒMICA
  • EMPRESES AL MÓN
  • POLÍTICA DE QUALITAT
 

El grup


bobinesIrestal Group és una empresa especialitzada en el subministrament d'acer inoxidable en les diferents formes (xapes, bobines, tubs, barres, accessoris etc).

Disposem de centres de serveis a Barcelona, Birmingham i Nova York, així com plantes de fabricació de tuberia soldada a Galícia (Espanya),  Shanghai (Xina), i Moscou (Rússia)

Des de la seva fundació l'any 1945, l'empresa ha anat expandint-se contínuament i millorant la seva capacitat de producció.

En l'actualitat, el nostres més de 14.000 clients, la presència en tres continents i l'avançada tecnologia en transformació, tall i acabat de l'acer inoxidable ens converteixen en un dels principals Centres de Serveis independents globals dels mercat europeu i nord-americà.

La nostra xarxa logística amb 3 centres de serveis, i 35 magatzems amb més de 110.000m2 i 20.000 To de stock permanent, ens permeten oferir al nostres clients tots els serveis: processament, transformació (tall a mida i acabats superficials) i magatzematge.

Més de 600 persones formen part d'Irestal Group, amb la missió de satisfer les necessitats dels nostres clients amb productes de qualitat, eficiència i rapidesa de servei.

Invertim permanentment en tecnologia i en formació del nostre equip humà, cercant la proximitat al client, amb una organització eficient, flexible i dinàmica per tal de mantenir-nos com un dels Centres de Serveis de referència de l'acer inoxidable.