GETLANG: Unable to load lang 'ca' from kms_web_lang _KMS_WEB_MENU_GROUP - Acers Banyoles | Centre de Serveis de l'Acer Inoxidable
  • EL GRUP
  • HISTÒRIA
  • INF. ECONÒMICA
  • EMPRESES AL MÓN
  • POLÍTICA DE QUALITAT
 

Grup


bobinesIrestal Group és una empresa especialitzada en el subministrament d'acer inoxidable en les diferents formes (xapes, bobines, tubs, barres, accessoris etc).

Disposem de centres de serveis a Barcelona, Birmingham i Nova York, així com plantes de fabricació de tuberia soldada a Galícia (Espanya),  Shanghai (Xina), i Moscou (Rússia)

Des de la seva fundació l'any 1945, l'empresa ha anat expandint-se contínuament i millorant la seva capacitat de producció.

En l'actualitat, el nostres més de 14.000 clients, la presència en tres continents i l'avançada tecnologia en transformació, tall i acabat de l'acer inoxidable ens converteixen en un dels principals Centres de Serveis independents globals dels mercat europeu i nord-americà.

La nostra xarxa logística amb 3 centres de serveis, i 35 magatzems amb més de 110.000m2 i 20.000 To de stock permanent, ens permeten oferir al nostres clients tots els serveis: processament, transformació (tall a mida i acabats superficials) i magatzematge.

Més de 600 persones formen part d'Irestal Group, amb la missió de satisfer les necessitats dels nostres clients amb productes de qualitat, eficiència i rapidesa de servei.

Invertim permanentment en tecnologia i en formació del nostre equip humà, cercant la proximitat al client, amb una organització eficient, flexible i dinàmica per tal de mantenir-nos com un dels Centres de Serveis de referència de l'acer inoxidable.