GETLANG: Unable to load lang 'ca' from kms_web_lang _GROUP_HISTORIA - Acers Banyoles | Centre de Serveis de l'Acer Inoxidable
  • EL GRUP
  • HISTÒRIA
  • INF. ECONÒMICA
  • EMPRESES AL MÓN
  • POLÍTICA DE QUALITAT
 

Història


Irestal Group es va fundar el 1945 i va ser l'empresa pionera a introduir l'acer inoxidable a Espanya. Durant molts anys el grup va desenvolupar el seu negoci en diferents àrees que incloïen alumini, acers i acers d'enginyeria utilitzats per a la producció d'eines, però a partir de 1984 es va prendre la decisió d'especialitzar-se només en acer inoxidable.

L'expansió d' Irestal Group té com a punt de partida l'empresa creada a Barcelona i va anar creixent, primer amb una expansió al mercat espanyol i ja a partir dels anys 90 en el mercat internacional, creant noves empreses o via adquisicions.

Historia_Sr.boixareu_panoramica


A partir del 2005 s'inicia l'obertura cap als països de l'Est i Estats Units.


meridiana2291Des del moment de la seva creació es va proposar ser un referent com a Centre de Serveis, per oferir als seus clients una àmplia gamma de productes, el millor servei, un estoc permanent i oferir serveis de tall a mida, transformació i acabats superficials.


La filosofia d'Irestal Group sempre ha estat oferir als seus clients el producte necessari, en el moment precís i amb un preu competitiu a través d'un enfocament innovador per donar el millor servei als nostres clients.


El nostre propòsit és satisfer els nostres clients amb productes de qualitat i un servei ràpid i efectiu. Per això disposem d'un equip competitiu i d'una organització eficient, flexible i dinàmica; que ens ha permès l'especialització tècnica, i l'atenció personal per arribar a ser un dels Centres de Serveis més rellevants d'Europa.Madrid furgo294

Actualment servim a més de 14.000 clients de la indústria química, farmacèutica, alimentària, automobilística, informàtica i de la construcció entre d'altres.

La confiança i suport dels nostres clients ha estat la millor garantia en l'expansió dels nostres productes i serveis al món. Gràcies a tots aquests factors disposem de centres de venda, distribució i una xarxa comercial repartida a nivel internacional que ens permet una avançada tecnologia de transformació, tall i acabat de l'acer inoxidable.
Cronologia


Fundació el 1945 al carrer Calvet de Barcelona.

1966 · Comença el creixement amb el primer centre a Madrid.
Entre 1970 i 1980 · Expansió a Espanya mentre l'empresa va creixent i canviant les seves oficines.

1977 · Es crea el primer Centre de Serveis a Espanya a Sant Just Desvern (Barcelona).

1978 · Introducció del sistema informàtic 38 de IBM a l'empresa. El segon a l'estat espanyol.

1984 · S'especialitza només en acer inoxidable.

1988 · Joaquim Boixareu i Gimó entra al consell d'administració d'Acerinox.

1989 · Adquisició de Inoxidables de Rábade per a la fabricació de tub soldat a Lugo (Galícia).Expansió Internacional

 

1990 · S'inicia l'expansió internacional creant un centre a Porto.

1996 · Lisboa (Portugal) i Moscou (Rússia).

1997 · Marseille (França).

1999 · Lyon (França).

2001 · Nantes (França).

2004 · Lens i Strasbourg (França).

2005 · Inauguració de la nova fàbrica de tub soldat d'Inoxidables de Rábade a Outeiro de Rei (Galícia).

2005 · Katowice (Polònia). Compra de Mikra Metal amb delegacions a Ostrava (República Txeca) i Sliac (República Eslovaca).

2006 · Kharkov (Ucraïna), Praga (República Txeca).

2007 · Warsaw (Polònia), Kiev (Ucraïna). Adquisició de Stainless Steel Services a Birmingham (Gran Bretanya).

2008 · Adquisició de Franklin Stainless Corporation a New York (USA).

2009 · Jointventure amb la companyia Xina Tsinghan Group formant ISSP, la segona fàbrica de tub soldat del grup, a Xangai (Xina).

2010 · Acord de distribució d'acer inoxidable a Romania a través de la companyia Catalonia Inox.

2013 · Nova fàbrica de tub soldat a Moscou: Irestal Trubi.

2014 · Nou pla estratègic d'expansió del grup, amb l'objectiu de doblar facturació al 2017.A l'actualitat Irestal Group està present a 8 països, amb 27 Centres de Distribució.