GETLANG: Unable to load lang 'ca' from kms_web_lang News - Irestal Inox | Centre de Services en Acier Inoxydable
Núvol de tags

 

Notícies

ARTICLES » 2019-02-22

Codi Ètic y Principis de Conducta

"La integritat és la base sobre la qual tots els altres valors estan construïts" - Bryan Tracy, cita el nostre president i conseller delegat. "El nostre compromís amb la integritat es veu reflectit en aquest Codi Ètic i de Conducta d'Irestal Group, mostrant al públic, la importància que li donem a les persones que ens envolten i que fan possible aquesta organització."


»182 Lectures    
0 Comentaris    
ARTICLES » 2017-12-15

Irestal adapta el seu sistema de qualitat a la nova norma ISO

Amb el seu compromís amb la millora continua dels seus processos, complint històricament de base amb els requisits legals i dels nostres clients, Irestal Group, va abordar aquest passat mes d’octubre del 2017 la adaptació als requisits de la nova norma ISO 9001:2015 del nostra sistema de qualitat que culmina, després d'un procés de revisió i auditoria externa independent, portat a terme per l’acreditadora  TüV Rheinland Ibérica Inspection , amb el reconeixement satisfactori de que el nostre model de gestió respon a les exigències de qualitat de la Nova Norma ISO 9001:2015.


»3642 Lectures    
0 Comentaris    
ARTICLES » 2017-02-15

Nou pàrquing Krypton d’ Aix-Marseille-Provence

El nou pàrquing Krypton és l'aparcament disuasori de cotxes més gran de la metròpolis d’Aix-Marseille-Provence. Amb una capacitat de 900 places i una estació d'autobusos amb 12 andanes, permet descongestionar el centre de la ciutat d’Aix-en-Provence i millorar les condicions del tràfic.


»6771 Lectures    
0 Comentaris    
ARTICLES » 2016-10-04

Acabat Polit en Inox: Brillant i durador.

L'acer inoxidable imposa la seva utilització en el dia a dia per diverses raons:

  • Resistència a la corrosió
  • Tenacitat
  • Millora de l'estètica


Un acer inoxidable i un acabat superficial adequat, juntament amb un bon disseny i un correcte manteniment, asseguren una vida llarga i una gran resistència a la corrosió.

Un acabat POLIT perfecte és un valor afegit per als nostres clients.


»8121 Lectures    
0 Comentaris    
ARTICLES » 2016-07-18

Calendari de festes d'estiu a Delegacions:

A la següent llista, en ordre alfabètic, podeu trobar els horaris de vacances dels diferents centres.
Per ampliar informació, contacti directament amb la seva delegació més propera.


»8331 Lectures    
0 Comentaris    
ARTICLES » 2015-10-02

Stainless Steel World Conference-Expo 2015

A mitjans de Novembre és realitza un dels esdeveniments més importants de l'acer inoxidable a nivell mundial. La fira bianual Stainless Steel World, que tindrà lloc a Maastricht entre els dies 17 i 19 de Novembre.

Un cop més Irestal Group, com un dels distribuïdors independents més importants del mercat europeu participarà en aquesta trobada entre fabricants, distribuïdors i demés agent del mon del inoxidable. Ens podreu trobar a l'stand S614.
Aquí podeu veure el plànol de la fira. 


»10337 Lectures    
0 Comentaris    
ARTICLES » 2015-06-09

Irestal Group incrementa en 40 milions d'euros els seus fons propis després de la inversió de Black Toro Capital

 

  • El fons d’inversió internacional injecta 10 milions d’euros per impulsar el pla d’expansió d’Irestal Group i compra el deute al sindicat de bancs d´Irestal
  • L’aportació de BTC permetrà reduir significativament el deute bancari de la multinacional Barcelona, 8 de Juny de 2015.


Irestal Group, empresa líder del sector de l’acer inoxidable amb presència a 12 països, incrementarà els seus fons propis en 40 milions d’euros després de l´operació realitzada amb Black Toro Capital (BTC) que combina aportació de liquiditat addicional per a incrementar el capital circulant, més la compra del deute bancari i la seva conversió posterior en préstec participatiu. Amb aquest acord la companyia redueix de forma significativa el seu deute bancari i es dota de recursos suficients per rellançar el seu pla estratègic de creixement.

Aquest pla director, de cinc anys de durada i iniciat al 2013, té com a objectiu consolidar la posició d’Irestal en el seu segment de negoci potenciant els actuals mercats europeus a través de productes d’alt valor afegit i introduint-los en d’altres de nous amb significatives perspectives de creixement. L´objectiu de Black Toro Capital, enfocat a invertir en empreses de dimensions mitjanes, és donar suport a Irestal Group en el seu pla d`expansió i reforçar encara més la seva solidesa financera, així com la seva penetració en els mercats internacionals on BTC té una amplia experiència de més de 15 anys.


»10447 Lectures    
0 Comentaris    
ARTICLES » 2015-03-31

Confirmació definitiva del antidumping al producte pla L/F de la Xina i Taiwan

La Unió Europea ha confirmat finalment la imposició de drets antidumping sobre les importacions de producte pla laminat en fred d'acer inoxidable procedents de la Xina i Taiwan.

La Comissió ha establert aranzels d'un 25 per cent per a les importacions procedents de la Xina i del voltant del 12 per cent per als productes taiwanesos, després d'una denúncia presentada al maig de 2014 per l'associació de productors d'acer d'Europa, Eurofer.

La Comissió va presentar la seva proposta als estats membres de la UE la setmana passada i el 26 va implantar les mesures, que es revisaran després d'una nova investigació que ha de concloure al setembre.


»12671 Lectures    
0 Comentaris    
ARTICLES » 2014-12-22

Calendari de festes de Nadal a Delegacions:

Les delegacions mantindran el seu horari habitual d'atenció al públic, exceptuant els següents dies que romandran tancades per vacances de Nadal.
Per ampliar informació, contacti directament amb la seva delegació més propera.


»11549 Lectures    
0 Comentaris    
ARTICLES » 2014-08-01

Acer Inoxidable: Un material sostenible.

 

L'acer inoxidable és un aliatge que des del moment de la seva invenció no ha parat d'augmentar en aplicacions i avantatges.


Ben coneguda és la seva duresa i durabilitat, la seva resistència als diferents tipus d'oxidació gràcies a les propietats que li confereix el crom, la seva facilitat de manteniment o el seu comportament higiènic amb els aliments per exemple, ja que no es corroeix amb el temps, ni permet que cap tipus de bacteri s'adhereixi sobre ell, així com no desprèn partícula alguna o cap element durant processos de cocció etc.

No obstant això, la sostenibilitat d'aquesta aleació pot resultar menys coneguda. I és que parlem d'un material que un cop acabada la seva vida útil torna a formar part de nou del procés de producció del nou material. Aquest processos pot donar-se "sense límit", ni pèrdua de qualitat o propietats.


»11529 Lectures    
0 Comentaris