GETLANG: Unable to load lang 'ca' from kms_web_lang - Irestal Inox | Centre de Services en Acier Inoxydable
Núvol de tags

 

Notícies

ARTICLES » 2014-08-01

Acer Inoxidable: Un material sostenible.

 L'acer inoxidable és un aliatge que des del moment de la seva invenció no ha parat d'augmentar en aplicacions i avantatges.


Ben coneguda és la seva duresa i durabilitat, la seva resistència als diferents tipus d'oxidació gràcies a les propietats que li confereix el crom, la seva facilitat de manteniment o el seu comportament higiènic amb els aliments per exemple, ja que no es corroeix amb el temps, ni permet que cap tipus de bacteri s'adhereixi sobre ell, així com no desprèn partícula alguna o cap element durant processos de cocció etc.

No obstant això, la sostenibilitat d'aquesta aleació pot resultar menys coneguda. I és que parlem d'un material que un cop acabada la seva vida útil torna a formar part de nou del procés de producció del nou material. Aquest processos pot donar-se "sense límit", ni pèrdua de qualitat o propietats.

El 90% dels productes realitzats amb inoxidable són recuperats al final de la seva vida útil, convertint-lo en un dels materials més sostenibles actualment.
De fet, al voltant del 70% del inoxidable que trobem en un objecte prové d'inoxidable reciclat.

Aquest percentatge, no és més gran, ja que degut la la llarga durabilitat del material, no hi ha prou objectes d'inox llestos per reciclar que cobreixin la creixent demanda d'aquest material.
Comentaris publicats

    Afegir comentari

    Genera un nou codi
    Introduïu el codi de seguretat

    Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web