GETLANG: Unable to load lang 'ca' from kms_web_lang - Irestal Inox | Centre de Services en Acier Inoxydable
Núvol de tags

 

Notícies

ARTICLES » 2015-03-31

Confirmació definitiva del antidumping al producte pla L/F de la Xina i Taiwan

La Unió Europea ha confirmat finalment la imposició de drets antidumping sobre les importacions de producte pla laminat en fred d'acer inoxidable procedents de la Xina i Taiwan.

La Comissió ha establert aranzels d'un 25 per cent per a les importacions procedents de la Xina i del voltant del 12 per cent per als productes taiwanesos, després d'una denúncia presentada al maig de 2014 per l'associació de productors d'acer d'Europa, Eurofer.

Thomson Reuters

La Comissió va presentar la seva proposta als estats membres de la UE la setmana passada i el 26 va implantar les mesures, que es revisaran després d'una nova investigació que ha de concloure al setembre.


Eurofer diu que la Xina i Taiwan van introduir a la Unió Europea, acer inoxidable laminat en fred per valor de 620 milions d '€ el 2013, al voltant del 17 per cent del mercat global, practicant dúmping, o venda a preus injustament baixos.

De la mateixa manera, una investigació paral·lela sobre presumptes subsidis il·legals als productors xinesos també ha de finalitzar al setembre. Eurofer també està tractant de perllongar els drets vigents sobre les importacions xineses d’alambó.

El total de les exportacions d'acer inoxidable de la Xina va assolir un màxim històric de 93 milions de tones al 2014, el que equival al 60 per cent del consum total d'acer de la UE.
Les exportacions d'acer de la Xina a la UE van augmentar de 1,2 milions de tones el 2009 fins a 4,5 milions de tones l'any passat.

Eurofer creu que la gran expansió de la indústria de l'acer de la Xina no ve reflectida per un avantatge en costos, sinó que es basa en l'obtenció de capital en condicions preferencials per part d'empreses públiques, així com altres formes de subvenció.

També diu que les exportacions de la Xina inclouen no només els productes bàsics, com l'acer laminat en calent, sinó productes més elaborats.
Eurofer dir també estar preocupat per un possible augment de les exportacions dels productors russos a causa d'una feble moneda i una "deprimida economia local". S'ha instat la Comissió a supervisar de prop les importacions.

ENLLAÇ: Registre Oficial de la Unió Europea (25.03.2015)
Comentaris publicats

    Afegir comentari

    Genera un nou codi
    Introduïu el codi de seguretat

    Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web