GETLANG: Unable to load lang 'ca' from kms_web_lang - Irestal Inox | Centre de Services en Acier Inoxydable
Núvol de tags

 

Notícies

ARTICLES » 2017-12-15

Irestal adapta el seu sistema de qualitat a la nova norma ISO

Amb el seu compromís amb la millora continua dels seus processos, complint històricament de base amb els requisits legals i dels nostres clients, Irestal Group, va abordar aquest passat mes d’octubre del 2017 la adaptació als requisits de la nova norma ISO 9001:2015 del nostra sistema de qualitat que culmina, després d'un procés de revisió i auditoria externa independent, portat a terme per l’acreditadora  TüV Rheinland Ibérica Inspection , amb el reconeixement satisfactori de que el nostre model de gestió respon a les exigències de qualitat de la Nova Norma ISO 9001:2015.  


Els resultats, molt satisfactoris, han estat sense cap desviació trobada i amb considerables punts forts i alguns comentaris de millora que ens permetrà maximitzar encara mes la eficiència dels nostres clients.

Des de el primer moment ens vàrem comprometre amb els Standards de Qualitat en tots els processos, en tots els departaments i totes les persones de la nostra organització. Tots els que formem part del nostre Grup Irestal som coneixedors de la Importància de que la Gestió de la Qualitat es primordial per poder fer front a uns escenaris cada cop mes competitius buscant noves estratègies i propulsant el procés de canvi.

Des de aquí volem agrair a tots l'excelent treball i esforç realitzat durant aquest any per la consecució d'aquest important objectiu."L'eficiència és fer coses bé; l'efectivitat és fer les coses correctes." PETER F.DRUCKER
Comentaris publicats

    Afegir comentari

    Genera un nou codi
    Introduïu el codi de seguretat

    Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web