GETLANG: Unable to load lang 'ca' from kms_web_lang - Irestal Inox | Centre de Services en Acier Inoxydable
Núvol de tags

 

Notícies

ARTICLES » 2017-02-15

Nou pàrquing Krypton d’ Aix-Marseille-Provence

El nou pàrquing Krypton és l'aparcament disuasori de cotxes més gran de la metròpolis d’Aix-Marseille-Provence. Amb una capacitat de 900 places i una estació d'autobusos amb 12 andanes, permet descongestionar el centre de la ciutat d’Aix-en-Provence i millorar les condicions del tràfic.
La seva construcció va ser encarregada a l'empresa GW Inox, client històric de l'agència de Marsella (Rognac), reconeguda per la seva professionalitat, excel·lència en el disseny i execució de qualsevol projecte. La seva experiència i saber fer associat a la capacitat del nostre centre de serveis de Barcelona ha permès emergir a Krypton.
Durant tot un any s’han lliurat més de 200 tones d'acer, principalment xapes a mida en 316L polit de 4 mm d'espessor en ambdues cares (222 mm x 3400 mm entre d’altres dimensions).
A més de l'aspecte estètic, aquest acabat polit brillant assegura una resistència duradora a la corrosió, a la contaminació atmosfèrica i facilita considerablement el manteniment d'un edifici d'aquestes característiques.
El resultat és un gegant d'inoxidable, elegant i imponent, que desvetlla els seus colors canviants per adaptar-se a la llum del dia.Una obra moderna i actual que hauria d'inspirar futurs projectes arquitectònics.


Comentaris publicats

    Afegir comentari

    Genera un nou codi
    Introduïu el codi de seguretat

    Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web